Nosečniško fotografiranje v Celju, Sašo Novoselič, nosečniški fotograf

 In Nosečnost

Nosečniško fotografiranje v Celju, Sašo Novoselič, nosečniški fotograf

 

Nosečniško fotografiranje sva nazadnje naredila v Celju, ko smo imeli prav zanimivo pripetijo z Nino. Tukaj (klik) si lahko preberete, kaj se je zgodilo. Pred tem pa smo imeli nosečniško fotografiranje v Celju v starem mestnem jedru (klik tukaj). Obe zgodbi sta lep dokaz, da za dobre fotografije ne potrebuješ eksotične lokacije, ampak le dobrega fotografa. ;)

Letos morava priznati, da je bilo povpraševanj za nosečniško fotografiranje ogromno. Kljub temu, da nama je zaradi ukrepov ušlo kar nekaj trebuščkov, sva vesela, da nama jih je nekaj le uspelo ujeti. Zato je čas, da tudi kaj objaviva, kajneda?

Tokratno nosečniško fotografiranje je bilo prav posebno. Klaro in Andraža sva namreč lansko leto fotografirala na njunem poročnem dnevu. Prekrasno boho poroko pri Hiši Lisjak si lahko ogledate tukaj (klik), tokrat pa je bil čas za ovekovečenje trebuščka. Zato sva se res veselila pričetka foto sezone in para, s katerim sva se že družila na prekrasnem poročnem dnevu.

Med dogovarjanjem za ustrezen termin smo vijugali med dobrim in slabim vremenom ter uspešno našli dan, ko se je končno pokazal sonček. Navkljub mrzlemu vetru nam je uspelo ujeti čudovite trenutke, ene zadnjih, ko sta bila še v dvoje.

Spodaj je krajši izbor fotografij nosečniškega fotografiranja v Celju. Ostale zgodbe sledijo kmalu.
Seveda ne pozabite: če bi tudi vi imeli podobne fotografije, ne odlašajte. Kontaktirajte naju in z veseljem se dogovorimo za termin! Lahko pa fotografiranje tudi podarite v obliki darilnega bona. V vsakem primeru vas bova nadvse vesela!

Celje, Sašo Novoselič, nosečniški fotograf, fotografiranje nosečnioc, nosečniški fotograf, fotografiranje trebuščka

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search