Nosečniško fotografiranje Celje, fotograf Sašo Novoselič

 In Nosečnost

Nosečniško fotografiranje Celje, fotograf Sašo Novoselič

 

Nosečniško fotografiranje Celje

Tokratno nosečniško fotografiranje sicer nismo naredili prav v Celju, ampak v bližnji okolici. Kar pa, kot vsakič, ni vplivalo na rezultat. Še vedno smo na krasni lokaciji ustvarili neprecenljive spomine za Špelo in Blaža.
Po dolgem času se je pripetilo, da sem na nosečniško fotografiranje odšel sam, saj je predraga asistentka zbolela. Kar se kdaj pa kdaj vsakomur zgodi, a navkljub temu, fotke so tu. :)

Glede na odziv, ki sva ga prejela po prejemu fotografij, je bilo delo opravljeno z odliko.
Takole sta nama zapisala: »Ooo, morem povedat, da nama je tale mail polepšal večer. Nad fotografijami sva NAVDUŠENA. Nekatere so res neverjetne, in spomin za vedno.«

Pohvale seveda tudi paru, ki se je lepo pripravil na fotografiranje. Upoštevala sta navodila, Blaž si je celo na sveže uredil frizuro. Top!

Spodaj je krajši izbor fotografij njunega nosečniškega fotografiranja Celje. Lahko pokukate tudi v eno prejšnjih nosečniških fotografiranj, ko pa je bilo bolj mrzlo.

V kolikor bi tudi vi imeli podobne fotografije, ne odlašajte. Kontaktirajte naju in z veseljem se dogovorimo za termin! Lahko pa fotografiranje tudi podarite – v obliki darilnega bona.
Če pa slučajno iščete fotografa za poroko, pokukajte v poročne galerije (klik) in če vas navdušijo, se nama oglasite. V vsakem primeru vas bova nadvse vesela!

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search