Fotografiranje nosečnic Celje – Ljubljana, Sašo Novoselič

 In Nosečnost

Fotografiranje nosečnic Celje

Skoraj sem pozabil, da imam kup fotografij, ki jih sploh še nisem objavil. Ker je blog sameval kar nekaj časa, natančneje od 1. avgusta 2018, ko sem objavil zadnje fotografiranje nosečnic Celje, je prav, da nadaljujem z novo zgodbo.
Kljub temu, da sem skozi leto bolj ali manj okupiran s poročnim fotografiranjem, najdem čas tudi za nosečniške trebuščke, le več usklajevanja je potrebnega. V prihodnjih dneh tej zgodbi sledila še ena, nadvse zanimiva, a najprej se vrnimo k tej, ki je nastala v maju.
Nosečka si je za lokacijo izbrala ulice Celja in priznam, da je izpadlo prav simpatično. Večina si za kuliso raje izbere naravo, a Celje je dokazalo, da ponuja odlične skrite kotičke, kjer se da zelo lepo ustvarjati. Ko smo pri cerkvi za dovoljenje za fotografiranje vprašali župnika, ki je ravno takrat prišel mimo, nas je narobe razumel in mislil, da se mi želimo fotografirati z njim. Čudna so pota Gospodova. :)
Za piko na i smo uspeli narediti nekaj prekrasnih fotografij v Lapidariju. Tam je res enkratno pročelje z bršljanom, ki spreminja barve ob menjavi letnih časov. Takrat je bilo odeto v zeleno.
Težava tistih dni je bila, da smo komaj našli dan, ko ni deževalo. Pa še takrat je bilo nekaj kaplic, ki so nam hotele nagajati. Na srečo se je napoved, da ne bo dežja, izkazala za pravilno. Tako so dežniki služili le kot odvečni balast za nošenje. :)

Seveda pa največ odtehtajo besede nosečke, ko prejme fotografije:

Hvala vama za lepo fotografsko izkušnjo, predvsem pa slikice!

Izbor meni ljubih je spodaj.

Seveda pa ne pozabite: če bi tudi vi imeli podobne fotografije, ne odlašajte. Kontaktirajte me in se dogovorimo za termin. Vsako fotografiranje lahko podarite tudi kot darilni bon.

Fotografiranje nosečnic , Sašo Novoselič, nosečniška fotografija, poročni fotograf, fotografiranje trebuščka, slikanje nosečk

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search