Boudoir fotografija, Celje

 In Boudoir

Boudoir fotografija, Celje. Torej, da najprej razčistimo, kaj sploh je boudoir fotografija. Izgleda, da ima danes že vsak mnenje o tem. Zato je najbolje, da začnemo s tem, kaj boudoir fotografija ni. Vsekakor to ni kaj pokvarjenega, žaljivega ali ponižujočega. Tudi ne pomeni, da je treba biti ob fotografiranju gol ali da je fotograf kakšen psiho. :)
In za kaj gre vse skupaj? To je intimna fotografija, ki vas in vaše telo prikaže v najlepši možni luči. Boudoir fotografija je postala priljubljena prav zato, ker vsaka ženska želi vedeti, da je lepa na svoj način.

Fotografiranje poteka v zelo sproščenem vzdušju in je zanimiva ter obenem prijetna izkušnja. Seveda je na vašo željo vsa intimnost zagotovljena, fotografije pa ostanejo le vam.
Tokrat vam predstavljam prve fotografije, nastale izpod mojih rok, v prihodnjih dneh pa pridejo na vrsto še nove. Trenutno je obdobje fotografiranj, tako da obdelave malenkost počakajo. A takoj, ko bodo pripravljene, vam jih pokažem.

Seveda bom vesel komentarjev, vprašanj in pohval. Če bi vas takšno fotografiranje zanimalo, me lahko kontaktirate preko obrazca na moji spletni strani, ali me poiščete na FB strani, kjer si vse fotografije ogledate prvi in kamor vas vljudno vabim.

 

 

 

 

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Hrandica
  Reply

  Mislim, da sta mi prva in zadnja najbolj všeč, sicer pa veš…jaz sem itak za bolj črnobele :)). Ideja je dobra in poznam jih nekaj, ki so nekaj podobnega naredile in podarile “sebe” dragemu ob priložnosti. Upam, da ti rata nova smer biznisa.

  • Saso
   Reply

   Hvala za komentar, Danijela. Bomo videli, če je kaj pogumnih deklet pri nas. :)
   Čeprav so meni tudi všeč čb, ne morem brez barvnih.

 • boris
  Reply

  Spoštovani zanima me tale budoar za mojo ženo
  kolikšna je cena kaj za to ceno dobimo in pa preden karkoli dorečemo me zanima če se lahko zraven ko to poteka
  hvala prosim za odg. ker sem smrtno resen in se mau mudi ker bi jo rad presenetu
  hvala

  • Saso
   Reply

   Pozdravljeni, Boris!

   Trenutno sem v tujini, zato se bova lazje zmenila, ce mi posljete mail na info@sasonovoselic.com

   Hvala in lep pozdrav, Saso

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search