Severina v Celju

 In Celje, Glasba

V soboto se je v Celju spet dogajalo! Hala Golovec je gostila odlično hrvaško pevko Severino. Glede na to, da je nastopala v mojem mestu, se je že skoraj spodobilo, da sem jo šel obiskat. Kljub temu, da sem bolj v rokerskih vodah, je Severina s svojimi hiti zlezla pod kožo tudi meni. Predvsem njeni stari hiti, kot so Dalmatinka, Paloma nera, Gardelin in Ja samo pjevam  so skladbice, ki sem si  jih od nekdaj želel slišati v živo. In ker “prilika dela tatu”, sem se odločil, da združim prijetno s koristnim ter pofotkam koncertno dogajanje. Portal Mladismo so mi pri tem pomagali in tako sem se znašel na prizorišču dogajanja.

Na samo izvedbo koncerta skoraj nimam pripomb. Odpeto je bilo super, nastop soliden. Malo me je zmotila samo dolžina in to, da na koncu ni bilo bisa. No, ne vem, kako je drugače na njenih koncertih, a pričakoval sem vsaj eno vrnitev na oder. Tako pa je bilo vse v enem sklopu in kar naenkrat so se prižgale luči. :)

Glede na to, da ni bilo fotopita oz. prostora za fotografe, je bilo ovekovečenje koncerta pravi izziv. Z velikim objektivom med občinstvom, ki ga je bilo ogromno, je težko manevrirati in tako sem iskal primerne lokacije, od koder bi dobil čim boljše posnetke. Nekako mi je uspelo priti do četrte vrste in fotografije so nastajale ena za drugo.

Organizatorje bi le pozval, da v bodoče poskrbijo za hlajenje dvorane, saj je bilo v parterju vroče kot v savni in pot je lil od večine, ki smo bili spodaj. Ne vem, če je sploh bilo kaj prezračevanja ali ne.

Na splošno sem s koncertom zadovoljen. Videl sem Severino v živo, slišal njene največje hite in naredil spodobne fotografije. Da pa naredim to objavo bolj zanimivo in preverim, če kdo sploh prebere kar napišem, bom izmed vseh komentatorjev, ki bodo do nedelje, 17.3.2013, poleg komentarja izrazili željo po nagradi, naključno izžrebal enega in mu poslal razvito fotografijo Severine. Nagrajenec jo bo izbral iz  te objave po lastni želji.

Če so mi fotografije uspele, presodite vi, dragi moji zvesti bralci. Izbor vam predstavljam tu, ostale si lahko ogledate na mojem FB profilu, kjer bodo tudi fotografije obiskovalcev in se lahko poiščete med njimi. Vljudno vabljeni!

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search