Nosečniška fotografija – Katja

 In Nosečnost

Katja se je za fotografiranje trebuščka odločala ker nekaj časa, saj ni bila prepričana, ali je sploh za. Na srečo sem jo prepričal in vem, da ji danes, ko pogleda fotografije, ni žal. Fotkanje smo izvedli v prijetnem zavetju narave, kjer ni bilo zvedavih pogledov mimoidočih. Vreme nam je namenilo dovolj sonca in poleg njenega trebuščka smo naredili še nekaj družinskih fotografij, tako da ohranijo spomin na čas, ko so bili še trije. Katja je namreč dober teden kasneje povila fantka Liama. :)

Tule vam, drage bralke in bralci, predstavljam samo del fotografij. Če bi želeli videti še kakšno več, vas vabim na Facebook ali spletno stran, kjer so na ogled tudi preostale. Seveda pa ste vse nosečke, če si želite podobnih fotografij, vabljene, da se prepustite mojemu fotografskemu objektivu in shranite to obdobje v trajen spomin.

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts
Showing 4 comments
  • Tomaž
    Reply

    Uf, tale zadnja je pa nora.

    • Saso
      Reply

      Hvala Tomaž. Tudi moja TOP iz te serije. :)

  • katja
    Reply

    Iii,hvala,da si se name spomnil:).Po vajinem dopustu pa se vidimo v razširjeni zasebi,do takrat bo Liam malo zrastel,mami pa upa,da bo že mal bol za na slike,bratec in ati pa tko znata pozirat:)

    • Saso
      Reply

      Velja, Katja. Kar pokliči me, ko se vrneva, pa opravimo. ;)

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search