Fotografiranje družine v Celju

 In Otroci

Fotografiranje družine v Celju v novi objavi. Ko je bila glavna sezona že mimo in je fotoaparat že počival, je tudi vreme želelo povedati, da je dovolj za 2012. Temperature so bile nizke in sivi oblaki niso nič kaj navduševali. A se je, tudi z namenom fotkanja, iz Ljubljane pripeljala mlada družinica, ki sem jo nekoč že fotografiral na Šmartinskem jezeru. Tokrat je bilo malo manj časa in da smo še ujeli svetlobo, smo fotografiranje izvedli kar po ulicah.

Ker je Celje malo mesto, smo hitro obkrožili središče mesta, zato nas je zaneslo še proti nabrežju Savinje, kjer smo izkoristili nekaj živobarvnih listkov, pozabljenih od jeseni.

Kakorkoli, zadnje fotkanje v letu smo zaključili z okusno pico Pizzerije Koper in prijetnim klepetom. Je bilo pa to fotografiranje toliko posebno, ker si ga bomo zapomnili po dveh stvareh. Najprej so se meni strgale hlače, atu-modelu pa je uspelo z novimi čevlji stopiti v nekaj rjavega in skritega ob klopici. No ja, če je samo to… :)

Nekaj fotografij s fotografiranje družine v Celju vam predstavljam spodaj, če bi jih radi videli še več, pa vljudno vabljeni na moj FB profil, kjer ne boste ostali “lačni”.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search