Nosečniški fotograf Celje – Ljubljana, Sašo Novoselič

 In Nosečnost

Nosečniški fotograf Celje – Ljubljana, Sašo Novoselič

Pred kratkim sem vam pokazal simpatičen par, ki je veselo pričakovanje ovekovečil na celjskih ulicah, danes pa sledi razburljiva zgodba, tudi iz Celja.
Se še spomnite Nine in Roka, mojega poročnega para iz lanskega leta? Njuna poroka v Mozirskem gaju je bila pravljična.
Tokrat sta me kontaktirala, ker sta v kratkem pričakovala naraščaj. Da pa ni bilo vse klasično, za temi fotografijami stoji lepa zgodbica, polna presenečenj in tudi skrbi, če nam bo sploh uspelo izvesti fotografiranje.

Nina me je klicala že v juniju in za fotografiranje trebuščka sva se dogovorila za začetek julija. Potem pa od nje ni bilo več glasu in priznam, da sem malo pozabil nanjo, nato pa sem konec julija dobil sms, če imam slučaaaajno čas za eno hitro fotografiranje. Na srečo sem imel tisti vikend prosto in ji pritrdil.

Da smo tako zamujali, je bil razlog to, da je Nina imela rizično nosečnost in je cel julij počivala v porodnišnici. Pričakovala je namreč dvojčka!

Seveda mi tega ni omenila in sem to po pomoti izvedel od moža. Želela me je namreč presenetiti z dvema paroma čeveljcev. Pa nič za to! Vseeno sem bil presenečen in vesel, da gredo stvari po planu.
Bili smo na zvezi nekaj dni pred fotografiranjem, saj je Nina čakala, da dobi dovoljenje zdravnice za polurni izhod. Le-tega je dobila in ker je bilo časa le pol ure, smo fotografiranje opravili kar pred Porodnišnico Celje.

Kot dolgoletni nosečniški fotograf Celje – Ljubljana sem se kaj hitro znašel in spomini so se ustvarjali en za drugim. Da pa ni šlo čisto vse po planu, je že na začetku poskrbel močan naliv, zaradi katerega smo morali vedriti v čakalnici. A ne za dolgo. Takoj, ko se je zlilo, smo skočili ven in vedel sem, da časa ni veliko, saj bo Ninina utrujenost hitro prišla.
Za okolico porodnišnice bi verjetno mislili, da ni nič kaj markantna lokacija, kajneda? Temu sploh ni tako! Prav lepo smo se znašli in kar se tiče fotk so, hmmm… ene izmed lepših nosečniških, kar sem jih naredil. Še en dokaz, da za dobre fotografije ne potrebuješ lepe lokacije, ampak dobro energijo. ;)

Manjši izbor le-teh je spodaj. V primeru, da bi tudi vé želele kaj podobnega, mi pišite. Z veseljem poskrbim za spomine na vaš trebušček.

Nosečniški fotograf Celje – Ljubljana, Sašo Novoselič, fotografiranje nosečnic, nosečniška fotografija, Savinjska dolina, trebušček, poročni fotograf

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search