Mi2 in Gibonni, dvorana Tri lilije, Laško – 21. 12. 2013

 In Glasba

Ponavadi so zimski meseci bolj slabi, kar se tiče glasbe oz. dobrih koncertov. Tokrat so v Laškem poskrbeli za pravo dozo rokenrola in dobrih nastopov. Za začetek je občinstvo ogrevala lokalna zasedba Steinbrück, ki mi je ušla izpred objektiva, saj sem na prizorišče prispel z malenkostno zamudo. Nisem pa zamudil naslednjih nastopajočih, ki prav tako niso razočarali. Sicer pa je tako ali tako bilo za pričakovati dober koncert. Mi2, meni najljubši domači bend, so se spet izkazali. Kvalitetno izpeljan nastop in predstavitev nove skladbe Hči vaškega učitelja, je botroval k temu, da je čas do naslednjega nastopajočega hitro minil.

Za Mi2 je nastopil Gibonni, ki je tokrat nadvse razpoložen, bolj nastopal kot pel. Kljub temu je nekaj skladbic uspel odpeti, kot se spodobi. Čeprav sem jih kar nekaj pogrešal, jih občinstvo očitno ni. Kakorkoli, soliden nastop in bolj nenavadna scena, kot smo jih vajeni. Verjetno bi bil bolj razočaran, če bi bil to moj prvi Gibonnijev nastop, kar sem jih videl. A ker je bil že, mislim da, tretji, ni bilo hujšega.

Nekaj fotografij vam predstavim tu, za ostale pa bo potrebno poklikati na moj FB profil, kjer jih najdete še več. Vabljeni! :)

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search