Družinsko fotografiranje

 In Otroci

Družinsko fotografiranje je vedno zabavno. Tokratna družina je bila najštevilčnejša do sedaj. Trije otroci predstavljajo kar velik izziv pri fotografiranju, saj se vedno najde kdo, ki gleda stran. A, kot pravijo, »kjer je volja, je pot«, sem  tudi to nalogo opravil uspešno. Kot je razvidno iz priloženih fotografij, zabave ni manjkalo. Na trenutke smo se smejali do solz. In to je dobra stran takšnih fotografiranj. Zabavati se in obenem narediti še fotografije, ki bodo ohranile spomin na neko obdobje v življenju družinice. Všeč mi je, da se za to zvrst fotografije zanima vedno več družin in glede na to, da imam rezervacije že za naprej, bo na blogu še dovolj zanimivega branja in gledanja.

Za vse, ki se zanimate za takšno vrsto  fotografiranja, naj povem, da se termini za letos vztrajno polnijo in kmalu ne bom mogel več sprejemati naročil za jesen. Seveda se lahko naročite za prve termine v prihodnjem letu ali pa se odločite za malce drugačno, zimsko fotografiranje. Če kdo razmišlja o tem, da bi podaril takšno fotografiranje kot npr. darilo ob krstu, poroki ali za rojstni dan, pa so na voljo darilni boni, ki jih lahko prejmete po pošti.
Vljudno vabljeni tudi na obisk mojega FB profila, kjer je še več fotografij in bodo sproti objavljeni tudi možni prosti termini.

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search