Nagradno fotografiranje nosečke v snegu

 In Nosečnost

Ko sem organiziral nagradno igro za nosečniško fotografiranje, sem, priznam, pričakoval malenkost več odziva. A na koncu sem imel štiri kandidatke, ki so sodelovale. Dve srečnici pa sta dobili priložnost pred objektivom. Prva je bila na vrsti že zelo kmalu po žrebu, saj je imela rok v prvi polovici februarja.

Snega je bilo dovolj, tako da se je morala nosečka samo strinjati s tem, da bi vse skupaj naredili na snegu. Glede na to, da se je, sva določila še dan, ko bomo ovekovečili trebušček. Ker je imela željo, da bi poleg sodelovali še partner in njuna dva psa, sva v fotografiranje vključila tudi to.

Lep sončen dan, poln snega, nas je pričakal v gozdu in je kar klical k dobrim fotografijam. Nekaj idej sem pripravil jaz, nekaj pa smo jih dobili sproti. Trebušček je bil ovekovečen ravno pravi čas, saj je Maja naslednji dan že povila malo deklico. Temu se reče, ujeti timing za rep!

Spodaj vam prilagam nekaj fotografij, da vidite, kaj nam je uspelo. Več jih je, kot vedno, objavljenih na mojem FB profilu, kamor ste vljudno vabljeni. In če so vam fotografije všeč in če poznate kakšno nosečko, ki bi si želela takšnih in podobnih spominov, bom vesel, če jo opozorite name.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search