Nosečniška fotografija – Jana

 In Nosečnost

Ko sem preveril, kdaj sem nazadnje objavil izdelke fotografiranja nosečnic, se je oko ustavilo na aprilski objavi, ko sem fotografiral Nedin trebušček. Tako je sedaj skrajni čas, da počistim stare grehe in objavim vse ostale nosečke, ki so se pri meni ovekovečile.

Tokrat je bila na vrsti Jana, ki je želela imeti poleg svojega trebuščka še nekaj fotografij skupaj s sinom in možekom. Tako je bilo to nekakšno mini družinsko-nosečniško fotografiranje v enem. Izbrali smo zanimivo lokacijo, ki sem jo kasneje še enkrat uporabil (hvala, Jana!). Mali fantič je s težavo ostajal pri miru in posledično je tudi manj fotografij, kjer bi bili vsi skupaj. Žal mu je kolo pomenilo več kot fotografiranje. Saj mu ne gre zameriti. :) Ker pa spoštujem želje naročnice, vam tokrat predstavljam fotografije nje in malega nadebudneža, saj se možek ne želi javno izpostavljati. Kar pa ni nič narobe. Vsak ima svoje želje in vse je potrebno upoštevati. Moram pa obvezno omeniti tudi nadvse okusne žepke, polnjene s feta sirom, ki so nam vsem šli v tek. Kubanski rum pa je poskrbel za piko na i. Hvala, Jana. :D

Sledi nekaj fotografij za predstavitev na blogu, več pa jih najdete, kje drugje, kot na mojem FB profilu, kamor ste seveda vljudno vabljeni.

 

 

 

 

 

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Hrandica
  Reply

  Čudovit set in lepa nosečka.

  • Saso
   Reply

   Hvala! Me veseli, da ti je všeč. :)

 • Jana
  Reply

  Veš Sašo, da imava čisto enako selekcijo fotk, le da imam jaz še kakšno več, tudi z “možekom” ;)

  • Saso
   Reply

   A ja? No, potem si se na pravega obrnila za fotke. Tiste z možekom pa bi verjetno bile tudi iste, samo tule sem jih izvzel. ;)

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search