Nagradno fotografiranje, Krško – Mojca, Rožle, Blažka in Damir

 In Razno

Se še spomnite dvojne nagradne igre, ki je potekala na moji spletni strani? Isa je bila dobitnica fotografije na platnu, Mojca iz Novega mesta pa je bila tista, ki je prijavila svojo družinico na tekmovanje za brezplačno fotografiranje. Srečno roko je imel naš Anže, potek žreba si lahko ogledate na tej povezavi. Spodaj vam predstavljam nekaj fotografij, ki so nastale tisti dan, več pa, kot vedno, kje drugje kot na mojem FB profilu, kamor ste vljudno vabljeni.

Z Mojco smo se dogovorili na pol poti, v Krškem, kjer smo, glede na vremensko napoved, imeli točno dve uri časa, da zabeležimo spomine. Zatem je bil napovedan dež. Kot ponavadi, tudi tokrat ni šlo brez zapletov, saj so ravno tisti dan in tisto uro, isti park izbrali za poroko. In tako smo se skupaj s poročnim fotografom “streljali” po parku. Bilo je prav zanimivo, saj sta bili na kupu dve različni skupini, z istim ciljem: fotografiranjem. :)

Rožle je bil sprva čemeren, a bolj ko smo šli proti koncu fotografiranja, bolj se je vživel v vlogo supermodela. Vmes sva odšla na skupen sprehod, kjer sva se pogovorila in sklenila, da bova naredila lepe fotografije. Če nam je uspelo, preverite spodaj.

Kakorkoli, starša sta s fotografijami zadovoljna, fotograf tudi. Tisti, ki kukajo na moj blog, pa bodo svoje mnenje oddali v komentarje. Kajneda? :))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Eva
  Reply

  Kot vedno: “sedi 5!”

  Tisto na klopci si morm pa zapomnit ;D Ko se boš spet kej okol nas smukal s fotoaparatom ;D

  • Saso
   Reply

   Sedim :)
   Kje boš pa klopco našla?

 • Hrandica
  Reply

  Otročke si krasno poslikal, ujel si res najlepše trenutke. Na tretji me pa malo veje zmotijo, ki rahlo zakrijejo družinsko sliko.Včeš pa mi je tista ležeča družinska na travi:). Mnenje..pač..:))

  • Saso
   Reply

   Hvala za komentar, Danijela. Tisti listki pa, ja…enim so všeč enim ne. :) Vidim, da ti pašeš v tadrugo skupino. Hvala za mnenje. ;)

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search