Fotografija nosečnic: Sabina

 In Featured, Nosečnost

Za fotografiranjem te nosečke se tokrat skriva zelo zanimiva zgodbica. Vse se je začelo, ko me je kontaktiral Sabinin partner in se zanimal za fotografiranje trebuščka njegove izbranke. Po izmenjavi nekaj e-mailov sem na vse skupaj pozabil, saj v večini primerov informacije potrebujejo razni firbci, ki potem niti ne odgovorijo nazaj in ne sporočijo, da se niso odločili za fotkanje. Vendar me je Bojan po nekaj dneh zopet kontaktiral in sporočil, da bi se fotografirali in če imam čas. Seveda sva hitro uskladila termin, saj je bila Sabina že v zadnjem mesecu. Najbolj zanimivo pri vsem tem pa je, da Sabina do zadnjega dne sploh ni vedela za vse skupaj. Za to je izvedela le dan pred tem in posledično je bila začetna nervoza kar velika. A po nekaj uvodnih fotografijah je vse skupaj steklo, kot je treba in nastale so prečudovite fotografije, ki si jih lahko ogledate spodaj. Kljub temu, da je slikanje za nosečnice bolj naporno, je Sabina zdržala brez težav. Se mi zdi, da smo bili na koncu vsi ostali bolj utrujeni, kot ona. Še več fotografij tokratnega fotkanja si lahko ogledate na moji FB strani, kamor ste seveda vljudno vabljeni. :)

Pohvaliti moram Bojana, ki je “taprav dec” in je vzel vajeti v svoje roke. Sam je organiziral fotkanje in prijetno presenetil svojo spremljevalko. Ko bi le bilo več tako pogumnih moških, ne pa da so večinoma sramežljivi in svojim izbrankam ne privoščijo lepih fotografij trebuščka. Mogoče se v prihodnosti to spremeni?

Se je pa spet uresničilo tisto najbolj zanimivo, na kar vedno opozorim. Vsaka nosečka, ki se je do sedaj fotografirala pri meni, je rodila predčasno. Tako je bilo med ostalimi pri Barbari, Mateji in Katji. In tako je bilo tudi s Sabino, saj je 14 dni pred rokom povila čudovito deklico. O tem pa seveda v eni izmed prihodnjih objav. ;)

In ne pozabite, sedaj lahko takšno fotografiranje podarite tudi za rojstni dan, poroko ali ob kateri drugi priložnosti. Morda je katera od prijateljic noseča in bi si želela podobnih fotografij? Izgovora, da ne veste kaj podariti, ni! Vse informacije pa tule: >>klik<<.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search