Družinska, nosečniška in otroška fotografija – Mateja in Sara

 In Nosečnost, Otroci

Z Matejo sva se slišala okoli 10. ure, ob 16h pa smo se že fotkali. To je bil rekordno hiter dogovor in tako je tudi najbolje. Kot je povedala, je omahovala dolgo časa, nato pa se le odločila za. In verjamem, da ji danes ni žal.

Skupaj s Saro sta naju pričakali na avtobusni postaji, kjer bi mimogrede skoraj prodal my little tank. Skozi okno sem slišal, ko so me vabili za prodajo avta. Žal, fantje, zaenkrat še ne! Dobro, da sem navajen takšnih ponudb in sem albezni lahko razložil, da je to nekaj normalnega pri tako fensy šmensy avtu. :)

Fotkanje je potekalo ekspresno hitro. Sara je bila v prvih minutah malenkost sramežljiva, a kaj kmalu ji je postalo jasno, da sva čisto OK in da ne grizeva. Tako je že po nekaj uvodnih fotkah pričela pozirati skupaj z mamico, kot prava manekenka. Valjali smo se po tleh, skakali po igralih in se neznansko zabavali! Kljub obilici smeha pa je nastalo dovolj fotografij, da bo mamica zapolnila nekaj sten v stanovanju.

Po končanem fotografiranju, ki je bilo opravljeno točno 14 dni pred rokom, sem v šali dejal: “No, sedaj lahko greš rodit’!” Dva dni zatem je Mateja povila fantka Marka. Čestitamoooo! :)

Tule pa manjši izbor fotografij, da vidite, kako smo se imeli.

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • simon
    Reply

    se vidi na fotkah da ste se ujeli…simpatično ;)

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search