Fotografiranje nosečnic – Jolanda

 In Nosečnost

Spet se je zgodilo eno tistih fotografiranj, kjer od načrtovanih dveh ur nastanejo štiri. :) A ne štiri ure fotkanja. To smo opravili v dveh. Ostali dve smo porabili ob prijetnem klepetu o bogsigavedi čem. Zopet je prišlo do izraza tistih milijon skupnih točk, ki jih imamo. Verjetno bi klepetali še dlje, če ne bi bila ravno tisti čas na sporedu Riba na oko. :)) No, ni čisto tako. Zunaj se je že stemnilo in naslednji dan je bilo potrebno zgodaj vstati.
Ker je te dni vreme še posebej lepo, bi bil greh, če bi nosečniške fotografije nastale samo v zaprtem prostoru. Bližnji pašniki so bili ravno pravšnji za nekaj previdnih fotografij s kravicami, ki so radovedno opazovale naše početje. Ker je bila nosečnica v dobri kondiciji, smo se podali za prvi ovinek in poiskali še kakšno primerno lokacijo. Sodeč po odzivih bodoče mamice, nam je uspelo!
Fotografij tistega dne je še veliko, a je bilo treba izločiti število tistih za objavo. Vseeno pa jih je dovolj, da ne bo prepusto. :) In kot vedno, če bi radi fotografije videli prej, kot so objavljene na blogu, ste vabljeni na mojo Facebook stran. Poleg rednega objavljanja fotografij pa lahko sodelujete tudi v nagradnih igrah.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts
Showing 4 comments
  • Vojko
    Reply

    O D L I Č N O!

  • Saso
    Reply

    Vojko, hvala!

  • Mädchen für alles
    Reply

    Čudovita seria. Res si se potrudil!
    Pozdravček.

    • Saso
      Reply

      Hvaaala! Nekaj zaslug gre tudi nosečki, ki je zdržala tempo :)

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search