Družinska fotografija

 In Otroci

Ko sva se s Tejo dogovarjala za fotografiranje, nisva imela veliko časa. Jesensko vreme je bilo proti koncu in nizke temperature so že trkale na vrata. Tako sva na hitro določila dan, ko sem bil v tistem tednu še prost, in upala na lepo vreme. Dogovorjena sva bila ob 16. uri in glede na to, da je bilo že konec oktobra, smo imeli slabi dve uri časa. Pred začetkom je Teja izrazila skrb, če sin Maj ne bi dovolj sodeloval, da bi vseeno lahko spravili skupaj nekaj fotk. Ker Maja nisem poznal od prej, sem ji reklel le, da je najbolje, da mu obljubi nekaj, kar ima rad. V tem primeru je bil to sladoled. In očitno je stvar delovala! Maj je bil tako priden, da sploh ni bilo težav in fotke so uspevale ena za drugo. Tako smo zaključili celo predčasno, kar je ustrezalo vsem, saj je bilo že hladno.

Glede na odziv, ki sem ga dobil, ko sta starša prejela fotografije, vem, da smo zadeli žebljico na glavico in da so sedaj prazne stene v stanovanju zapolnjene. :)

Če tudi vi potrebujete družinskega fotografa in bi radi ustvarili spomine, ste vabljeni, da me kontaktirate. Na Facebook profilu najdete še več fotografij, me lahko pa tam tudi kontaktirate, če vas še karkoli zanima glede družinskega fotografiranja. Vabljeni!

 

 

 

 

 

 

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search