Pasje življenje

 In živali

Z našim štirinožcem sva v zadnjih letih lepo napredovala. Razčistila sva pojme, kot so gospodar, ukaz in poslušnost. :) In sedaj nama gre kar lepo. Tu pa tam ga še vedno, kot vsakega psa, zanese po svoje, a overall sem zadovoljen.

Zanimiv fenomen se pojavi v trenutku, ko poprimem za fotoaparat. Kot da bi vedel, da je čas za poziranje, se namesti nekam na travnik in si nadene suffer look. A mu ni tako hudo, kot se morda razbere iz fotografij. Takoj, ko v roke vzamem žogico, je spet tisti razigrani pes. Zadnje dni pridno jé iz roke našemu Anžetu, s katerim sta postala prava prijatelja.

Recommended Posts
Showing 10 comments
 • Eva
  Reply

  Tu mi pa ni treba napisat kera je moja zmagovalna :D :D :D <3

  • Saso
   Reply

   Čeprav so vse fajne, a? :P

 • jernej
  Reply

  Kolk je pa luštkan vaš “fotomodel”!!! :D Zame zmaga zadnja fotka!

  • Saso
   Reply

   Je legenda, a? Da vidiš, kako imava lepo razčiščene odnose. Poslušnost pa to :)) In v zameno mu kdaj pa kdaj naredim kak portret :)

 • Irena
  Reply

  moje bučke…

 • Kristina
  Reply

  Zelo lepe fotografije kosmatinca! Predzadnja, z žogico mi je najbolj vpeč. Jaz nikakor ne morem naresti nobene pametne, ker moja psica pa prav nasprotno nima potrpljenja pri miru biti niti sekunde. Akcija, akcija, akcija. Tudi kadar jo dam na prostor ali sedi, da bom ja kako fotko naredila, jo hitro mine potrpljenje.

  • Saso
   Reply

   Hvala Kristina.
   Mogoče bi pri tvoji psici pomagalo, če jo pelješ na kak zelo dolg sprehod. Potem so psi ponavadi bolj dovzetni za ležanje pred objektivom. Jaz imam malo sreče z našim, ker mu očitno je všeč poziranje in se ne rabim preveč “matrat”. Je pa res, da ga tu pa tam tudi kaj prime. :)) Pa hvala za komentar.

 • Kristina
  Reply

  Hvala za odgovor in nasvet, ampak bojim se, da ne pomaga. Moja psica ne pozna zmerne meje, kadar gre za sprehode in vedno divja, kot da ne obstaja jutri. Pol je pa vsa penasta okrog gobca, take pa ne maram fotkat. Rabila bi boljši in predvsem hitrejši fotoaparat, da bi jo dobila v gibanju ;)

  • Saso
   Reply

   Je bil to bolj splošen nasvt, ki naj bi deloval. Je pa res, da je od psa do psa različno. tudi hitrejši aparat je fino, da je. Ker preden tisti mali kompakt škljocne, se peso že premakne oz. odide. Upam, da ti uspe. Tudi vztrajnost se kdaj poplača. ;)

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search