Na obisku v Srbiji

 In Otroci

Tole je bil moj prvi mednarodni fotošuting, za katerega sem prepričan, da ga bomo še ponovili. Sprva smo imeli drugačen scenarij, a žal se je vreme sfižilo in je ravno tiste štiri dni, ko sva bila tam, lilo kot iz škafa. Zjasnilo se je seveda takrat, ko sva sedla na vlak proti domu :) Tako je fotkanje zunaj odpadlo oz. smo uspeli narediti samo nekaj fotografij na hitro – za dokaz, da nam vreme res ni služilo.

Takoj za tem smo odšli v Panoramo, lokalček nad mestom, in si privoščili kavico. Sledil je kratek poizkus fotkanja na terasi, a je tudi to dobesedno “padlo v vodo”.

Preostalo nam je, da ustvarimo nekaj fotografij v zavetju toplega doma. Žal s seboj nisem imel primerne opreme, zato smo ustvarjali s tistim, kar je bilo pri roki. Glede na nekaj njihovih vzdihljajev, prisotnih med fotografiranjem, ne dvomim, da so sedaj, ko so prejeli vse fotografije, zelo zadovoljni.

Tasha se je vživela v poziranje in želela nekaj fotografij z njenimi kaktusi.

Nato je razkazala svojo sobo in pozirala ob čudovitih stenskih tapetah.

Sledilo je še nekaj umetniških fotografij in slovo v objemu kaktusov.

Seveda ni smelo manjkati nekaj družinskih fotografij in izmed vseh, mi je ta najbolj všeč. :)

Lepo smo se imeli, poleg vsega pa uživali v dobri hrani in pijači. Se mi zdi, da se ne zavedajo, kaj imajo, ko še niso v EU. Vse tiste male trgovinice, ko kar skakljaš iz ene v drugo, da nabereš vso robo, in v vsaki vsak vsakega pozna, ga ogovori in povpraša: “Kako ide?” :) Hrana pa okusna in naravna. Da ne govorim, da mi je uspelo nabavit male barvne žarnice. Priceless!

Recommended Posts
Showing 6 comments
  • Irena
    Reply

    lepa družinica in verjamem da se imate z njimi super!

    • Saso
      Reply

      O ja, super smo se imeli.

  • Eva
    Reply

    Zadnja postavitev mi je znana :D

    Lepe. Tamala je pravi model :D

    • Saso
      Reply

      Mhm, fajni model je bla.Škoda, da mali ni hotel pozirati. Je tudi fajni.

  • Mädchen für alles
    Reply

    Mednarodne izkušnje praviš, ha! Mislim, da te niso preveč dolgo prepričevali na oddaljen “fotošuting”, glede na to, da je na jugu še vedno toliko stvari, ki nas vlečejo tja.Fotke so luštne, glede na to, da moraš delat s tem, kar imaš.
    LP

    • Saso
      Reply

      Sem bil takoj ZA. :) Bomo pa v prihodnje ponovili zadevo, s primerno opremo. ;)

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search