Ema

 In Otroci

Za fotkanje Eme je prvi termin padel v vodo, a nam je uspelo stisniti fotografiranje v kasnejše prosto nedeljsko dopoldne, tako da imata tudi Tanja in Stane skupne fotografije za spomin na njihov prvi mesec.

Kljub začetni nervozi, se je Ema pomirila in nadaljevali smo s polno paro.

Vmes smo vse prisotne porabili za nekaj izvenkontekstnih fotografij. Jon je rad poziral, vmes pa z mize sunil tudi kakšen flancat. :)

Glede na to, da je Ema moja nečakinja, se je spodobilo, da se z njo slikam tudi jaz. Vendar se je treba za to fotografijo potruditi na FB. :) Je pa zato tule vsa družinica na kupu. Srečna in vesela.

Nekaj poskusov šaljivih fotografij je uspelo, a je bilo treba zelo veliko improvizirati.

Na skupinskih fotkah se je pridružil tudi četrti član, ki je zvedavo opazoval Emo in si mislil: “Ti šment, sedaj sem pa na drugem mestu.” :D

Ema je zdržala brez težav in proti koncu je bila vedno bolj zainteresirana. Ja, super smo se imeli in verjetno bomo še kdaj ponovili.

Recommended Posts
Showing 14 comments
 • Pegaso
  Reply

  Starša bosta imela lep spomin, Ema pa ti bo hvaležna ko odraste. Super si tole pofotkal.

  • Saso
   Reply

   Hvala Pegaso. To je tudi bil namen, imeti fotke za spomin. Ponavadi je s tem težava, ekr vedno nekdo slika in manjka gor. Tako pa so vsi trije (vtem primeru tudi štirje) na skupni fotki. :)

 • Uroš Gruber
  Reply

  :) sem sprva že mislil, da je tole vajino, pa vidim, da gre verjetno za tvojega brata. Tiste noge na koncu so pa dobra ideja. Bravo. Mimogrede, kako to da si prišel nazaj v rumeni tabor?

  • Saso
   Reply

   Hej Uroš. Ni najino, je pa po krvi meni najbližje. :)
   Kako da sem se vrnil med rumene? Saj veš, prve ljubezni nikoli ne pozabiš. Odkar sem prodal osemdesetko, me je grizlo in grizlo (par let). ;) Poleg tega sem potreboval tisto, kar sedemstotka ponuja in je v nasprotnem taboru manjkalo. Ne, da sem imel prej slab aparat, ampak saj veš… z leti ugotoviš kaj dejansko rabiš. Tako da rumena it is. :)) Nimam nobene slabe vesti več. Tebi vidim, še vedno lepo služi.

   • Uroš Gruber
    Reply

    Glede na ceno bo moral še lep čas, predvsem pa mu moram dodati še kakšno pametno steklovino.

    • Saso
     Reply

     Steklovina je vedno šok za denarnico. :) Pri meni vsaj še za eno leto mir glede tega. :) Imaš že kaj v mislih glede nakupa?

 • Irena
  Reply

  lepo lepo lepo, zelo lepo!

 • Špela
  Reply

  Spet odlične:) Nogice so mi top!

 • Uroš Gruber
  Reply

  V mislih imam, a je cenovno vsak kos 1k in več. Predvsem bi potreboval 14-24 in 70-200. Dostikrat se pojavi želja po niju. Sicer pa kašno 24mm ali 34 se ne bi branil, čeprav niso nič kaj miniaturni objektivi kaj šele cena, ki je okoli 2k. brrr, kar zmrazi me, da se takšni leči kaj naredi.

  • Saso
   Reply

   Vidim, da stremiš za istimi. Meni je malo lažje ker je vsaj tele pod streho. Sem pa med ostalim gledal tudi v smeri nove 85-ke :) Cene pa aleluje.

   One day…

 • Mädchen für alles
  Reply

  Izvirne in lepo postavljene fotke. Res popoln spomin.
  BtW, hvala da si se oglasil na moji strani. Z veseljem preberem še kak komentar.
  Lep vikend.

  • Saso
   Reply

   Hvala. :) Ja, mislim da bo lep spomin na prve mesece.
   Tebe večkrat obiščem, samo komentiral nisem. Razlog veš. :) Lep vikend tudi tebi “soseda”.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search