Staring at the sun

 In Fotografija, Narava

Sončni zahodi so me vedno fascinirali in še danes se rad zazrem v nebo, ko vidim, kako se razvijajo ognjene barve. V preteklih dneh je bilo kar nekaj takšnih, vrednih ovekovečenja.

Iz minute v minuto se barve spreminjajo in na trenutke se zdi, da se bo vžgalo nebo. Težko se je odločiti, kateri trenutek sončnega zahoda je lepši. Tisti, bolj na začetku ali tisti proti koncu. Pri prvi fotografiji so mi všeč nenavadne barve, ki so nastale, pri tretji fotografiji bo budno oko opazovalca lahko zaznalo ujeto ptico v kadru, pri zadnji pa ostanem brez besed. Eden lepših sončnih zahodov, ki je v živo deloval še bolj grozeč, kot na fotografiji.

Ni mi preostalo drugega, da jih zamrznem v večnost. :)

I’m not the only one
Staring at the sun
Afraid of what you’d find
If you take a look inside

Recent Posts
Showing 10 comments
 • Irena
  Reply

  to je pa še lepše, kot je bilo v živo!

  • Sašo
   Reply

   Hmm, kaj pa vem. V živo je bilo res “grozno”. Ampak so slike dokaj blizu temu :)

 • Ana
  Reply

  Kič :p
  Hehe, imaš prav, sončni zahodi se spreminjajo iz minute v minuto. Ampak kljub vsej lepoti drame na nebu je treba imeti za dobro fotko tudi primerno ospredje. Jaz dostikrat nisem na pravem mestu ob pravem času in tako impresiven sončni zahod kazijo neugledne hiše ali kaj podobno nezanimivega v prvem planu. Tvoje silhuete hribov in dreves so super protiutež norim barvam na nebu.
  Od vseh mi je pa najbolj všeč četrta.

  • Sašo
   Reply

   Se strinjam Ana. Ospredje je pomembno. Tu me malo reševal kontrast, ki lepo skrije tiste zadeve, ki motijo. Tako se zlijejo z obronki vrhov in je vse OK :)
   Tudi meni je 4. najlepša. Škoda je samo, da mi širina kolone ne omogoča večjega prikaza panorame. A za silo bo. :) Pa hvala za komentar.

 • Nezza
  Reply

  Waaaau, 4. fotka je prečudovita! Za učke spočit ;)

 • AndrejK
  Reply

  hu, dobr…

 • Eva
  Reply

  OMG!!!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search