Maja in Vili

 In Fotografija, Narava

Tokrat nama je na kolesarjenju začrtano pot prekrižalo polje sončnic. Vedno je obstajala želja, da jih poslikam, a so me kljub temu ujele nepripravljenega. Malo časa, napačna ura in ne ravno najprimernejša lokacija. Danes predstavljam rezultate. Dvomim, da se bom letos ponovno podal v boj z njimi, bo pa drugo leto zagotovo revanš. :)

Majica še vedno čaka na pranje in odstranjevanje cvetnega prahu. Neverjetno, kako se osipa s sončnic. Da ne govorim, da sem lokacijo delil z neko divjo živaljo. Nisem si upal skloniti in preveriti. Slišal sem samo čudno šelestenje med listjem. :)

Cvetove sončnic so na veliko obletavale žuželke. Ogromno čebel in še več čmrljev je rojilo okoli glave. Na srečo so imele dovolj dela z nabiranjem cvetnega prahu v svoje kanglice in so tako mojo glavo pustile pri miru. Ali pa jim je ustrezalo pozirati pred objektivom. :))

Domačini iz zaselka, ki so se sprehajali mimo, so me gledali postrani. Kdo pa še fotografira sredi njive? Verjetno se je še dolgo v noč govorilo o tem. :)

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Irena
  Reply

  krasne so, moje na vrtu pa še ne cvetijo.

  • Saso
   Reply

   Čakamo na tiste, ja :)

 • ANA
  Reply

  Super fotke! Zadnja zmaga! :)

  • Saso
   Reply

   ANA hvala. Zadnja je nastala čisto po naključju. Je tudi meni všeč. :)

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search