Veronikin večer z Galeristi

 In Celje, Dogodki, Glasba, Zabava

Letos se je Celje očitno prebudilo. Dogajanja je povsod polno. Veronikini večeri na Starem gradu so že nekaj časa stalnica in letos jim lepo služi tudi vreme. Kot je povedal Bojan, je bila prestavitev dogodkov na četrtke odlična poteza, saj ponavadi dežuje ob sobotah. :) Tudi tokrat se niso ušteli. Toplo vreme je privabilo veliko obiskovalcev, ki so pridno napolnili prizorišče vse do zadnjega sedeža.

Galeriste sem v živo poslušal že v Cankarjevem domu, a na Starem gradu je vse skupaj zvenelo veliko bolje. Verjetno je delno kriv tudi ambient. :) Po informacijah iz prve roke (Gal, hvala!) naj bi nastopila tudi Severa, kar je pomenilo, da bova tam tudi jaz in moj fotoaparat. Severa mi je namreč za uho in oči med najbolj priljubljenimi slovenskimi izvajalkami. In nisem bil razočaran. Bila je veliko na odru in količina njenih fotk je tudi temu primerna. :)

Eden izmed gostov je bil tudi Hamo, pevec skupine Tribute to love. Odigrali so skladbo z letošnje Eme Črni konji čez nebo. Priznam, da v živo zveni še bolje, kot prek TV. Se že veselim njunega novega sodelovanja :D

Po prvem odhodu z odra je publika z močnim aplavzom izražala svoje navdušenje in ekipi ni preostalo drugega, kot da se vrne nazaj. Presenetili so nas s trobentarsko serenado z grajskega lesenega stopnišča, nato pa nadaljevali z repertoarjem.

Za zaključek nas je Gal povabil še pred oder, kjer smo skupaj z njim zapeli Kaj vse bi dal. Super koncert, ki je postregel z raznoliko in kvalitetno glasbo. Za vse, ki vas ni bilo, pa škoda, da ste zamudili ta dogodek.

Za zaključek še fotka, ki mi je od vseh najbolj všeč. Posvečena je Severi, ki me je s svojim nastopom navdušila. Njen odličen glas bi lahko z užitkom poslušal v nedogled. Vedno znova dokaže, da poleg glasu ne potrebuje ničesar več, da bi bila popolna. Saj ne, da ni že v štartu luštna ;) , a za razliko od ostalih kvazi slovenskih pevk, ne tišči jošk ven in se ne ubija v visokih petah, da bi bila popularna. Popolnost je lahko zelo preprosta.

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Eva
  Reply

  Zelo globok zadnji stavek !!! Aja, sej na našem gradu fotkat pa itak u nulo obvladaš ;) ;) ;)

  • Sašo
   Reply

   Ja, če je pa resnica! Tak to je. Glede fotkanja na gradu pa je… smo že bili tam :)

 • Irena
  Reply

  balzam za oči in ušesa

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search