Vransko Summer Night ’10 – Legalo Kriminalo

 In Glasba

8. Vransko Summer Night in moj drugi obisk tega dogodka je zaznamoval predvsem mrzel veter, ki je hladil naša telesa. Na srečo tik pod odrom ni bilo tako hudo in sem vseeno vztrajal do zgodnjih jutranjih ur in ovekovečil nekaj dogajanja na in pod njim. Seveda je temu pripomogla tudi debela jopica. :D

Vse skupaj se je pričelo že zelo zgodaj. Mislim, da je začetek segal že pred deveto uro. Žal sem zaradi neodložljivih obveznosti na prizorišče prispel šele, ko so Aperion zaključevali svoj nastop. Tako imam z njihovega “nastopa” samo tole fotografijo. :)


Za njimi so nastopili lokalni Legalo Kriminalo in med drugim ni manjkala himna Vransko Summer Night. Legalo so kasneje nudli glasbeno podlago Peru Lovšinu.

Na odru se jim je po prikupni gospodični pridružil Marjan Pader, bivši Tabujevec, s katerim so zaigrali nekaj udarnih viž. :)

Tudi publika se je ta večer izkazala. Sprva še malce zadržano, a kasneje, ko so nastopili Pero Lovšin in Big Foot Mama, je bilo v prvih vrstah zalo vroče.

Vsekakor glasbeni dogodek, ki ga je vredno obiskati. Organizacija, vsaj na tej strani ograje, je bila odlična. Ne dvomim pa, da so se tudi vsi ostali neizmerno zabavali.  Alexu se zahvaljujem za vstopnico in sporočam, da se vidimo drugo leto.  ;)  Upam seveda, da bo med nastopajočimi tudi kakšna predstavnica nežnejšega spola. Je večje veselje fotografirati. :)

V naslednjih dneh sledijo še fotke nastopa skupin Big Foot Mama in starih mačkov Pop Design. :)

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Eva
  Reply

  Odlične odlične koncertne fotografije!!! Vsestranski si, ni kej! :D

  • Sašo
   Reply

   Hvala. Jih še pride nekaj. ;)

 • AndrejK
  Reply

  res dobre!!!

  • Sašo
   Reply

   Hvala. Upam, da vam bodo všeč tudi tiste, ki še pridejo :)

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search