Servis

 In Razno, Tehnologija

Prejšnji teden se je matična plošča odločila, da ima vsega dovolj. Brez opozorila in na sobotno jutro. Ti, šment! Edina dobra lastnost tega je bila, da sem tisti vikend dokončal  z branjem knjige. :)

IMG_3149 copy

A že v ponedeljek smo stopili v akcijo. Na pomoč je priskočil Grega, ki je v teh stvareh malo bolje podkovan, kot jaz. Ker je sprva sumil napajalnik, sem se podal v Comshop Celje, kjer sem nabavil novega. Seveda je obstajala možnost, da ni kriv procesor. Zato mi je prijazni prodajalec zagotovil, da ob ugotovitvi, da je procesor nedolžen, le-tega lahko vrnem. Super! Odpujsal sem domov, kjer sva priklopila napajalnik. A je bila žal situacija nespremenjena. Računalnik ni dajal znakov življenja. Napajalnik sem nesel v trgovino in prodajalec mi je vrnil denar. Na žalost tam niso imeli na zalogi pravega osnovnega tiskanega vezja, zato sem matično ploščo naročil “prek vrste”, kar preko spleta. :)  Dostavljena je bila v rekordnih dveh dneh. Nato jo je bilo potrebno samo še vgraditi.

IMG_3145 copy
IMG_3156 copy

Sedaj bom za vse zasvojence, ki me spremljate, lahko nadaljeval z rednimi objavami. :)
.
.
.

Recent Posts
Showing 3 comments
 • gregac
  Reply

  ja nama je uspelo :)

  prah še pa morava izpihati iz hladilnika :P

 • Eva
  Reply

  Jupiiiii in mi se že slinimo nad našimi foktami ;)

  (druga je zelo všečna!)

pingbacks / trackbacks
 • […] No, pa ste/smo jih dočakali. Vmes je prišlo še do “rahlih” tehničnih okvar, ki jih je Grega uspešno rešil, tako da je lahko Sašo – samo za nas – dokončal […]

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search