Vransko Summer Night ’09 – TABU

 In Glasba

Klub mladih Vransko je tokrat že sedmič organiziral koncert Vransko summer night in čas je že bil, da sem ga obiskal tudi jaz. Pozna odločitev, ki pa je nisem obžaloval. Seveda sem izbral sobotni rock oder, kjer sem imel namen ovekovečiti  Šank rock ter skupino TABU. Slednjih v živo še nisem poslušal, zato je bilo tokrat pričakovanje toliko večje. Z nekaj manjšimi zapleti :mrgreen: sem prispel na prizorišče in se najprej okrepčal s “pristno slovensko hrano”, saj bi v nasprotnem primeru sčasoma podlegel teži fotoaparata. :) Timing je bil idealen saj je Alex nekaj sekund po prihodu napovedal TABU.

Vsi poznamo njihove uspešnice, zanimalo pa me je, kako se na odru izkaže Tina, ki je pred časom zamenjala Nino. In bil sem prijetno presenečen.

IMG_0607

IMG_0649

IMG_0658

Energična mala žverca je dostojno nasledila Nino in TABU so zažigali iz skladbe v skladbo. Nino sem, se mi zdi, celo srečal v zaodrju ob prihodu, kasneje pa jo s svojimi zrkli nisem več našel.

IMG_0647

Tina je med nastopom napovedala izid nove plošče in ne dvomim, da ne bo odlična. Očitno so nastopi zagarantirani. Mladi so skupaj s Tino prepevali pesmi in se prepuščali zabavi. Prizorišče je bilo polno, a na srečo se nam fotografom ni bilo potrebno prerivati. Izjemoma so nastale “težave” ob prihodu striptizet na oder, a o tem v naslednji objavi.

IMG_0660

IMG_0715

IMG_0722

IMG_0669IMG_0974

IMG_0822

IMG_0925

Prijetno presenečen nad  nastopom mi je čas pod odrom letel, kot na fotkanju koncertov že dolgo ne. Bilo je super in verjetno bom v prihodnje obiskal še kak njihov koncert.

IMG_0741

IMG_0898

IMG_0861

smilie

IMG_0854

Ta večer so bili TABU zmagovalci.  \m/

.

.

.

Recommended Posts
Showing 9 comments
 • gregac
  Reply

  ql slike. a se mi zdi ali je oder bil zunaj šotora? ker mi deluje večji kot lani.

 • easyriderka
  Reply

  Najs najs. Ja Tina je odličen nadomestek originalu. Ampak original ostaja original!

 • UrosG
  Reply

  Lušna tale nova pevka, pa tudi glas ni slab. No sicer pa prejšnja, ga tako ali tako ni imela ;) Mi je pa hecno, da na koncertih takšnega tipa še zdaj niso pogruntali, da bi kakšen štih reflektor bil še kako dobrodošel.

 • Petra
  Reply

  Večina slik je zelo neostrih… si imel problem z ostrino?

pingbacks / trackbacks

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search