Sprostitev v Rimskih termah

 In Slovenija, Zdravje

Decembra sva v eni izmed trgovin pri nakupu dobila posebno darilo, bon za enkraten obisk v Centru znanja, zdravja in sprostitve. Ker je veljal samo do konca januarja, sva se te dni odpravila tja, da preveriva, kaj vse ponujajo.

img_5862

img_5863Center se nahaja v manjši hiši, tik za Sofijinim dvorcem. Pričakovala sva nekaj v smislu: daš bon, doplačaš še nekaj in koristiš usluge. Vendar sva bila presenečena, saj ni bilo potrebno doplačati nič. Enkratno terapijo v znesku 30 € je bon že zajemal. Tako je bil prvi vtis prijeten in prepustila sva se kratki predstavitvi storitev, ki jih Center ponuja. Z uporabo najsodobnejših aparatur in tehnologij za diagnosticiranje in preventivno zdravljenje so razvili alternativne neinvazivne metode zdravljenja ter različne sprostitvene in motivacijske programe in terapije. Skupaj z zelo prijazno gospo smo se odločili, da bo za prvič najboljša Alpha terapija. Z njo telo preide v občutek, ki ga poznamo, ko smo tik pred spanjem oz. takoj, ko vstanemo. V večini primerov pa je to tudi faza pri meditacijah.

Seveda sva imela vsak svojo sobo, da ni prihajalo do kakšnih motenj.  :mrgreen:   Najprej se uležemo na zelo udoben fotelj in pokrijemo z odejo. Na ušesa si nataknemo slušalke, na prste elektrode, na oči pa posebna očala z diodami, ki ob delovanju oddajajo kratke bliske. Gospa preko računalnika zažene 25-minutni program in nas pusti same. V tem času se telo prične sproščati in po določenem času preidemo v fazo, kot da bi bili tik pred spanjem. Nekaterim uspe tudi zaspati :)

img_5854S temi terapijami zdravijo razne težave, med drugim tudi stres, slab spomin, visok krvni tlak, nespečnost, depresijo, anaksiozna stanja, itd. Svoje spletne strani še nimajo (je v izdelavi), zato je najbolje, da jih kar pokličete in preverite, kaj vse vam nudijo. In če imate kako uro časa, si privoščite nekaj drugačnega. Midva sva si in lahko rečeva le: super!img_5860

.

.

.

Recent Posts
Showing 0 comments
 • Matjaž Očko
  Reply

  hmm… jaz sem na otvoritvi dobil za okoli 160 eur bonov… če koga interesira, mu jih poklonim…

 • easyriderka
  Reply

  Mmmm, ko pa pogledam tretjo sliko me pa kr spanec potegne da bi mal oddremala, ej. Zgleda dobr :D

 • iplaypoker
  Reply

  @očko kako pa dobiš iz 30€ 160? :)
  drgač pa povej a ste na otvoritvi kej preizkušal naprave in ti ni blo všeč?!

 • Matjaž Očko
  Reply

  aja, sem mislil, da sem jih dobil po 20 eur… sem ravno preveril – 150 eur…
  nisem pa preizkusil naprave, ker ni bilo časa ;)

 • tasteoftravel
  Reply

  @ Matjaž: mogoče se ti kdo javi
  @ easyriderka: ja sej je blo tak… zlosproščujoče

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search