Okus Mehike

 In Hrana, Ljubljana

Pri nama je že nekakšna tradicija, da se decembra odpraviva v Ljubljano in se tam prepustiva okusu mehiške hrane. Malce skrita in mnogim nepoznana restavracija v centru ima ob odlični izbiri hrane, še čudovit ambient. In kaj je boljšega kot dobra hrana v prijetnem ambientu? :)

img_50871

Gneča je bila tisti dan nenormalna. Na srečo sva izbrala tako uro, da sva dobila še prosto mizo. Tisti, ki so prišli za nama, niso imeli te sreče. Na trenutek je ob šanku stalo in čakalo 20 oseb. Ne morem verjeti, kako lahko ljudje ob tako veliki ponudbi restavracij čakajo na prosto mizo po več kot pol ure :shock:

img_5091

Mogoče je to zaradi porcij, ki so tu več kot ogromne. Tole spodaj je ena tortilja z dvema prilogama, na voljo pa imaš 4 priloge. Če vzameš še predjed, juho in sladico, na koncu verjetno obležiš pod mizo. Me pa mika, da bi ob priliki poskusil Rumpsteak Diablo mrgreen Pri sosednji mizi je izgledal zelo okusno.

img_5100

.

.

.

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • gregac
  Reply

  mmm, kaj si pa ti jedel?

 • Spela Marela
  Reply

  Hehe Saško, se ti vid da nisi več Ljubljančan. “Malce skrita” in “nepoznana” – ufff, že dolgo ne več!:)) Sta mela pa prav srečo da sta dobila mizo, decembra je rezervacija nujna vsaj dva dni naprej, pa to je edina restavracija v LJ k ma študentske bone razprodane že takoj na začetku mesca:)) Se pa strinjam da je hrana več kot odlična in porcije absolutne prevelike za enega – vsaj bile, bomo vidli če jih bodo skladno z recesijo zdaj kaj zmanjšali:)

 • tasteoftravel
  Reply

  @ gregac: nekaj s piščancem. Blo tut odlično. Slike pa ne dam :P

  @ Spela: to sem zanalašč omenil, ker sem ravno za novo leto omenil nekaterim osebkom, pa so me vsi debelo gledali, kje je to :) Je pa res, da niso ravno Ljubljančani. Čeprav je naša rodna vas kar blizu :D Glede rezervacije pa nevem no, sva bila zdaj že tretjič pa nikoli rezervirala. Upam,da v četrtič tut gre skozi :)

 • easyriderka
  Reply

  Ja ej sam si pa prekleto dobr sliku, ker na sliki niti enga človečka :D (drgač pa ja, morm tole enkrat probat :D )

 • tasteoftravel
  Reply

  @ easyriderka: tisto na zgornji sliki je šank z notranje strani. Na drugi pa stena, kjer ni nihče plezal :D

  Probat ja… mmmm

 • Gelchy
  Reply

  Saš, najprej “opravičilo” ker nisem nič komentirala ampak bom pa zdaj. Tvoji posti so itak luštni in berljivi kot vedno, ampak slikovno gradivo je tisto ki mi ogreje srce. Očitno se izboljšujejo tvoje sposobnost in ratuješ pravi profi. Vse pohvale pa le tako naprej! ;)
  In tale mehiška – yumee!

 • tasteoftravel
  Reply

  @ Gelchy: ma ne rabiš opravičevanja. Saj veš, da komentiranje ni obvezno. Tudi meni ne znese vedno. ;) Hvala za pohvale. Se trudim, sploh da so posti zanimivi. Mehiška pa, mhm… fajna :) Sestrci reč, da je tisto “malce skrita in nepoznana” veljalo predvsem za tiste, ki so izven Ljubljane, bolj proti našemu koncu :) Zdej je to bolj “internacionalni” bloh :D

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search