V Celju se je rahlo pooblačilo

 In Celje, Razno

Danes, okoli tretje ure popoldan se je na hitro sfižilo vreme. Barve so kar klicale k fotkanju. Močan veter in pa nekaj kapljic je napovedovalo novo neurje ampak tokrat smo se izognili.

Tako črnega neba že dolgo nisem videl in na oknu je bilo zelo adrenalinsko. Očitno bo takšno vreme v prihodnjih letik že kar vsakdanje.

Sedaj pa se že približuje nov pas temnih oblakov. Bomo videli, kaj nas čaka :???:

.

.

Recent Posts
Showing 0 comments
 • Matej
  Reply

  Pri nas v Kamniku smo mel pa točo veliko kot pink-ponk žogca. Na avtu se kr fino pozna. Pa kaj čmo, nimaš kaj nardit!

 • easyriderka
  Reply

  No smo pa mi zato pokasirali noro močan veter, grmenje in bliskanje kot že dolgo ne, črne črne črne oblake in tudi ledene kroglice so padale, ja. Brez toče zgleda letos ne gre. Naš pasji frajer, pa se je lepo sprehodil do prvega grmovja… lulal kot da se nič ne dogaja,… obstal sredi ceste, ki ga je spominjala na reko in se igral s kamenčki v ogromnih lužah. :) (evo pa spet lije na polno – pa fuuuuul se je shladil). Prideta na čaj? (sej že dolg nista bla tu)

 • kzt
  Reply

  najine slike bi bile tudi črne in grozljive, če bi imela aparat zraven, tako da nič od slik. Sva pa doživela točo med vožnjo z avtomobilom in še dobro, da ni bila kot tenis žogica ampak kot bonboni 505 s črto. Naval toče sva prevedrila v avtu pod prvim nadstreškom, ki naju je malo obvaroval in streha avta je cela. Je pa zelo glasno ropotala po avtu in na travi so se nabirali kar mali kupčki toče, kot sneg pozimi. Lilo je pa kot iz škafa. Narava se maščuje!

 • Gelchy
  Reply

  Ja teli oblaki so pa vse prej kot prijazni :S Kaj dela narava zadnje čase je prav neverjetno!! Sem gledala fotke včerijšnje toče – groza!!! Čist smo ferderbal ta lep planet. Držim pesti, da nas ne napade kak tornado :S

 • tasteoftravel
  Reply

  @ matej: sm vidu slike ja. Mater, ni da ni. Kamnik je letos kar velikrat na udaru

  @ easyriderka: Šark se počas navaja, tak ko mi. Itak ve, da je klima zjebana :)

  @ kzt: morta aparat kupt. Da se ne zamudi takih slik :)

  @ gelchy: tut tornadi še prideja pomoje. Če se prav spomnim, so že bli pred kratkim.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search