Življenje na koruzi

 In Celje, Fotografija, Zabava
Ideja je padla že pred nekaj dnevi in ker je ta petek obstajala verjetnost, da bomo zehali od dolgčasa, smo se odločili, da malce pozobamo koruzo. Ob takšnem vremenu, ki je bil v petek, je bila to odlična odločitev. Eva in Grega sta prek prijaznega kmetovalca dobila nekaj storžev koruze in na nas je bilo potem samo še, da jo popečemo.

Po začetnih težavah z grelcem, ki ni in ni hotel delati, smo končno pričeli s peko. Seveda smo tu pa tam prepustili vilice za obračanje tudi gostom. Koruzica je počasi dobivala zlatorumeno barvo in že prijetno dišala.

Edino za pijačo je poskrbel vsak sam, kar je bilo za takšen dogodek najustrezneje. Tako se je miza na koncu kar šibila pod vsemi dobrotami.

Koruza je seveda bila odlična, kar priča tudi spodnja fotografija. Pozobali smo vse, razen ene.

Po utrujajoči pojedini smo pospravili mizo in prišel je trenutek za najrazburljivejšo igro sedanjih dni. Enka :-) Uspelo nam je celo beležiti rezultate in po maratonskih 30-ih krogih igre, smo rahlo utrujeni in nekateri že malce zaspani, počasi zaključili petkovo odisejado.

Seveda je vse prisotne zelo zanimal končni rezultat. Zato sem se z rahlo zamudo tudi potrudil in vse skupaj spravil v tabelico. Vas zanima, kdo je bil končni zmagovalec? :-)

Uradni končni vrstni red:
1.mesto L
2.mesto A
3.mesto G
4.mesto E
5.mesto M
6.mesto S

Naj ob tem opozorim, da se je odvijal srdit boj za tretje mesto in pravo mesarsko klanje za peto mesto. Odločale so le malenkosti. Vendar pa, kot že vemo, je najpomembnejše, da smo se imeli fajn. Se strinjate?

:-)

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search