Bono o Bonu

 In Umetnost

Zadnjič mi je uspelo prebrati 378 strani knjige Bono o Bonu in moram povedati, da me je knjiga prijetno presentila. Navkljub temu, da je napisana kot zbirka intervjujev, sem jo v čakalnicah kar požiral. :) Michka Assayas, glasbeni novinar, nas lepo popelje v zgodovino skupine U2, v celoten šovbiznis in vmes tudi po Bonovi “dobrodelni” poti.

Edina stvar, ki me je zmotila v knjigi je bilo to, da je notri tudi nekaj “politike”. Ker sem nepristaš tega oz.me politika ne zanima, sem malo težje prelistaval tiste dele, vendar pa toliko bolj užival v opisovanju obdobja mladosti, začetkov skupine in opisov koncertov.

Super knjiga ki jo priporočam vsem, katerim primanjkuje idej za dobro knjigo.

.

.
V zbirki intervjujev v knjigi se Bono ozre nazaj na svoje rock’n’rollsko življenje. Spregovori o sebi in skupini, o šovbiznisu, o pomembnih ljudeh, ki jih je srečal, o Afriki in današnjem nepravičnem svetu, o duhovnosti, ki mu postaja vse pomembnejša, ter drugih temah. Govori odkrito, zabavno in tudi poglobljeno ter je presenetljivo nezvezdniški.
.
.
Recent Posts
Showing 0 comments
 • easyriderka
  Reply

  Mhm, jo imam pod mizo. Pride kmalu na vrstu ;)

 • Manca
  Reply

  Politika je (vsaj) pri Bonu nekej obveznega. Dokler se taki ljudje ubadajo z njo, kar naj se. :)

 • tasteoftravel
  Reply

  @ easyriderka: seprav spet fitnes :) kr preber, bo hitr šlo

  @ manck: ma če že izbiram politiko, mi je boljša takšna, kot je v tej knjigi, kot pa da gledam direktni prenos iz državnega zbora :D

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search