Moje male zverinice,

 In živali

…ki me obkrožajo in so prav prikupne, so naštete spodaj. Ker je že Eva načela to temo in detaljno opisala svojega Sharka, se spodobi, da še jaz vsaj omenim živalce, ki jih občasno pobožam, občasno peljem na sprehod, občasno z njimi tečem, občasno nahranim in mi občasno tudi lepšajo trenutke. Je pa res, da nekatere vidim več, nekatere manj. Pač, vpliv razseljenosti :)

Ena ljubših zverinic je Lump, ne-čistokrvni Sibirski Husky s katerim sva pretekla kar nekaj kilometrov in včasih kar pogrešam, da ga ne vidim vsak dan. Je pa res, da sem mu včeraj postregel s skoraj celo kračo. Zna tudi lepo po volčje zavijati, kar dobro vedo tudi moje sosede ane? :) :)

In čeprav je dokaj zahteven pes, ga imam rad in upam, da ga bom še kdaj peljal naokoli.

Lumpi legenda :)

Trenutno pa veliko več vidim našega Šarka. On je prisoten vsak dan, vidim ga zjutraj, ko grem v službo, vidim ga, ko pridem domov in kljub temu, da je malo muhast, ko je treba izpolnjevat moje ukaze, mu nič ne zamerim. Se bo že navadil. Na sprehodih pa tudi oba uživama. :)

Šark :)

Tu je pa še ena izmed treh muc, ki se nahajajo na dvorišču, kjer sem bil doma. Ime? Hmm, muc. Vsaj zdi se mi, da noben od treh mačkov nima imena. Ok, en je Denny ampak kdo hudiča bi vedel, ker je ker. Poleg tte muce je še ena oranžna in pa ena tigrasta. Vse pa so zelo crkljive in prijazne. Znajo celo prinesti mrtvo miško pred hišni prag. Ravno včeraj so jo. :)

Muc :)

EDIT: našel sem še tadruzga mačonarja tak da zdj je to že skor vse.

Ime? Ja muc ane… :)

To je zaenkrat naše životinjsko carstvo. Mogoče v prihodnje še kaj, bogsigavedi. Je pa lepo imeti doma kako živalco, seveda pod pogojem, da skrbiš za njo in se z njo tudi ukvarjaš. Žal je preveč takšnih, ki si kupijo ljubljenčka, potem pa ta žalostno sameva v ogradi. :(

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • Zokn
  Reply

  Lumpi je faca – v BE pridem redko, a nikoli ne laja na moj avto… in na mene. Me pozna ;)

 • easyriderka
  Reply

  Aaaaaa hav svit! Sm mogla hitr komentar dat, ker kjer so živali tam sm jst. Ja, lepo si tole napisu. Živali so itak zakon, sam da le lastniki lepo z njimi ravnajo. Nažalost je velik lastnikov zelo neodgovornih. Moj puč se ravn sonči na balkonu pri nama :)

 • Nezha
  Reply

  Ja ja Lump ima res pravo ime :D Je pa revež po svoje, ampak sicer pa dober kuži. Zadnjič je veselo pobegnil in se malce udomačil pri nas doma. Smo ga kr domov peljal, dali v pesjak in zaprli. Ni imel nič proti hehe :D Zavija pa najbolj na unga k kruh vozi haha :D

  Živalice – ne vem kaj bi brez njih!

 • tasteoftravel
  Reply

  @ easyriderka: ja takle mamo. Je blo treba en povzetek nardit.

  @ Nezha: aja? pr vas je bil? hehe. Ma sej, če pomisliš, je še otrok. slabi dve leti… mu človk ne sme zamert. A vam še koplje ?

  btw, dodal sem še fotko mačonarja, sem jo našel na računalniku. :)

 • kzt
  Reply

  Sark je res muhast in ima ze izoblikovan model kako nas obravnava. Tocno ve kako se mi do njega vedemo in jaz ga lahko samo na diplomatski nacin spravim v pesjak – on si misli:ti me pelji na sprehod, sele pol me bos lahko zaprla! Sva ze imela tudi ravs.

 • tasteoftravel
  Reply

  sej se bo vnesu :) sam da se me mal navad. sej če sma sama na sprehodu še kar uboga :)

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search