Zaključna vožnja na silvestrovo

 In Motor
Leto 2007 je pri koncu in če tudi jaz potegnem črto, bi bil tale bloh prekratek, da bi omenil vse prijetne dogodke, ki so se zgodili. Zato bom omenil samo enega izmed bolj pomembnih; da se mi je končno uresničila več kot 10-letna želja, postati čoperist. Končno sem se spravil opraviti vozniški izpit in nekaj dni po opravljenem izpitu tudi kupil svoj prvi čoper, Hondo Shadow. Verjetno nima smisla razlagati o občutkih, vsaj nekaterim. ;) Z nestrpnostjo pričakujem toplejše dneve, ko bo tudi temperatura dopuščala malo daljša popotovanja z motorjem. No, da pa podražim nekatere bralce mojega bloha (a ne, Efa? :) ) spodaj pripenjam še nekaj slikic z današnje silvestrske vožnje motorja. Plan je sicer bil, da grem v garažo odstraniti nalepke z rezervoarja, vendar ko sva to opravila, mi nekako srce ni dalo, da ne bi obrnil magičnega ključa in pritisnil na gumb za vžig. Potem pa samo skozi vrata in brm brm…
silvestrovo2-copy2.jpg
Hja, malce mrzlo je bilo, ampak se mraza ne občuti preveč ;) Motorček vžiga kot se spodobi in med vožnjo prede, kot mali mucek.
silvestrovo1-copy-copy.jpg
Zaradi zimskih razmer vožnja ni trajala predolgo (ne bi rad zbolel ravno na silvestrovo) vendar je bilo dovolj, da sem zaključil leto s prijetnim opravilom. Na koncu sem mopija samo še pokril, mu zaželel srečno v letu 2008 in obljubil, da se kmalu vidiva. Jahači sedaj odhajajo/odjahajo silvestrovat, drugo leto pa: “Get your motor runnin'”
Vsem bralcem mojega bloha pa ob tej priliki želim veliko zdravja v 2008, kajti edino to je najpomembnejše. Za vse ostalo pa poskrbite sami.
.
Srečno in zdravo v 2008.
.
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride
On a chopper… yeah
.
.
Recent Posts
Showing 0 comments
pingbacks / trackbacks
  • […] vedno, pa zadnji dan ni smela manjkati silvestrska vožnja. Prvič sem opravil z njo že lansko leto, tokrat pa tradicionalno, že drugič (juhej). In kaj je drugače kot lansko leto? Danes na srečo […]

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search