Vlado Kreslin

 In Dogodki, Glasba

Včeraj je na Prešernovem trgu v Ljubljani v sklopu prireditev v veselem decembru, nastopil tudi Vlado Kreslin z Malimi bogovi. Ker je preteklo že kar nekaj Savinje, odkar sem ga zadnjič spremljal v živo, sva se s punco odločila, da si greva včerajšni koncert tudi ogledat. In res nama ni bilo žal, da sva bila tam. Kljub pričakovanju mraza, le tega niti ni bilo za občutit in ob nekaj kozarčkih kuhanega vina je koncert minil zelo hitro.

foto: Žiga

Skladbe kot so: Cesta, Z Goričkega v Piran, Od višine se zvrti, Tista črna kitara, Nocoj igramo za vas itd, so zapolnile okrašeno Ljubljano in domov sva odšla s prijetnimi občutki. Malo mi je mogoče žal, ker nisem imel s seboj fotoaparata, zato tokrat tudi brez mojih slikc. :) Bo pa drugič več.

.

.

Recent Posts
Showing 0 comments
 • easyriderka
  Reply

  Ccc, aj aj aj! Tak dobr fotic, pa je doma ostal!? Greška greška. DanD pa le pofotkaj :) Sej vem k je mraz in pol zebeeeee.

 • tasteoftravel
  Reply

  ma težko je kuhanca držat, met rokavice in še slikat :) A Dan D? Se še odločava kok pa kaj. Ker greva u esterajh v soboto …
  Vidva sta zih tam ?

 • vesna
  Reply

  hja, škoda, da smo se zgrešili! jaz sem tudi bila ta večer v Lj.;

 • tasteoftravel
  Reply

  aaargh, a reS?

  Midva sva že v štart bila dogovorjena s kolegico in njenim fantom. ampak kak glaž vina bi pa lahk spili vseen. Pišuka, en dan si bo treba zgleda vzet pa preživet v Lj. :)

 • easyriderka
  Reply

  Ej, midva sma 99% tam. Sicer pa bi te neki prosla ce res greta v Avstrijo, sam v primeru ce se greta v Ikeo pogledat? K bi imela se eno lucko k sma si jo kupla, pa Barbi bi imela tepih, k ga imava midva na hodniku (glej moj blog). No, javita, ce imata namen v Ikeo pokukat. Ce bo se kej placa v avtu ostal, k bosta Louisa spraznala :)

 • tasteoftravel
  Reply

  @ easyriderka: ja se bomo zmenl. Pomoje nau problema. Tolk pa tut ne boma nafilala avta :) Se slišmo

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search