Lublana je bulana… in pa praznično okrašena

 In Fotografija, Razno, Slovenija
Nekaj dni nazaj sva s punco obiskala prestolnico z namenom, da si ogledava stojnice in preveriva okrašenost. Moram reči, da je Ljubljana vsako leto bolje okrašena in v teh decemberskih dneh izgleda prav lepo. Upam, da letos pustijo okrasitev še kak teden po novem letu in ne bodo pobrali dol že 3.decembra. :) Stojnice so tak tak, imajo veliko copat, kap (kape nism kupu k čakam nekoga da mi seštrika eno :twisted: ) imajo veliko sladkarij in pa seveda starega dobrega kuhanca. Nastalo je celo nekaj fotkic, ki jih prilagam spodaj.
.
.

Sploh mi je všeč modra barva, v kateri Ljubljana in njene znamenitosti zasijejo v vsej lepoti. Za vse tiste, ki še niste bili in imate namen it, toplo priporočam :)

.

.

Recent Posts
Showing 0 comments
 • Urscha11
  Reply

  Jaao, kolk je lepo! Ful mi je všeč okrasitev, sam neki manjka…. sneg! Absolutno! Ful si želim da bi mel bel Božič. Da bi dejansko lahko vrgla kkšno konkretno kepo. Ta vikend se bom ful potrudla in skočila v center še na lastne okularje pogledat te lepote. Drugač pa ja, Ljubljana je vsako leto bolj okrašena, to pa zato, ker vsako leto dokupijo nadalnjih nekaj kilometrov lučk. Javna razsvetljava, ki se z Zmago Modicem dogovarja in rešuje njegove travme iz otroštva, mora zaradi pogodbe z MOL-om pobrat okrasitev takoj po novem letu. Škoda a ne, tud mene to mot, da pol ko je stvar enkrat čez, hočjo kr odrezat tiste praznične občutke, in pol dobesedno kr padeš v delovni/resni začetek novega leta!

 • tasteoftravel
  Reply

  Baje da bo za božič sneg padal. To bi blo super. Je pa tut brez snega dost lepo, da se splača pogledat. Pogrešal sem edino “migule”, ki jih letos ni več. Škoda, pa tako dobra ideja so bile.

 • kzt?
  Reply

  Ja zelo lepo, carobno. Tudi ob Ljubljanici, ob stojnicah mora biti lepo?
  (kdo bi ti pa kapo nastrikal)?

 • tasteoftravel
  Reply

  ja tut tam je fino, sam mal čara odvzame vsa tista gužva.

  Kapo naj bi mi seštrikala Manca :) ena frendica. Zj čičam pa čakam, če bo res :) sej se bo javla tuki zihr ;)

 • kzt
  Reply

  kaj so migule???????????????

 • Urscha11
  Reply

  Uni stiroporasti krogci, k so bli po Ljubljani lani in predlanskem, v obliki galaksij in to. Kej jasn?

 • tasteoftravel
  Reply

  ja to so tiste bele krogle, ki so visele na žicah. Zgledal je pa ko snegec. Tist jebla res dobra ideja pa ne vem zakaj so to ukinl :S

 • Urscha11
  Reply

  Niso oni ukinl, ampak Modic. On si vsak let zamisl kakšno Lublano bo naredu. Ma sej so ble lušne, sam mal spremembe nore bit.:)

 • Nezha
  Reply

  Lepe slikce Saš – bravo!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search