Božično-novoletne čestitke

 In Kritiziranja, Razmišljanja

Poznate tole:

Vzemi dvanajst mesecev, jih očisti natančno vsake grenkobe, skoposti, malenkosti in strahu ter razdeli vsak mesec na trideset oziroma enaintrideset delov, tako da bo vse skupaj zadostovalo za eno leto.
Vsak dan posebej vzemi eno do dve tretjini veselja in humorja. Dodati je treba tri zvrhane žlice optimizma, žličko strpnosti, zrnce ironije …

Jp, počasi prihaja obdobje, ko se bo teh sms-ov kar trlo. In ljudje bodo veselo odgovarjali nanje, pošiljali nove, telefonska industrija bo še naprej cvetela in vsi bodo srečni.

Ampak letos sem se odločil, da ne bom več odgovarjal na vse tiste ogromne količine debilnih smsov, ki jih dobivam okoli božiča in novega leta, ker so prav bedni. Po večini so itak forwardirani in vsaj meni zelo neosebni. Ne vem, a folk misli da s tem dejansko kaj naredi? Forward sms in opravili smo za eno leto. C c c.

Letos prav nihče ne bo dobil odgovora. Osebno veliko raje pošljem dobro staro papirnato voščilnico, tako kot to delam že vrsto let. In letos bom spet isto. Nekatere bom poklical (upam samo, da imajo še iste telefonske oz.upam, da mi bojo sporočili novo), nekaterim pa poslal voščilnico. Žal mi ob koncu decembra primanjkuje časa, da bi jih izdelal sam, zato pač kupim že narejene.

Bi pa apeliral na tiste, ki me poznajo in bodo imeli željo pošiljati sms, da naj ne pričakujejo odgovora. Bom veliko bolj vesel voščila v živo ali preko telefonskega klica.

Lansko leto je bil rekordni sms, mislim da dolg 420 znakov :D A ni bolj simpl poklicat pa voščit?

.

.

Recent Posts
Showing 0 comments
 • Manca
  Reply

  Bos mogu podat celjski naslov, da se ti loh ksno cestitko poslje ;)

 • tasteoftravel
  Reply

  vit maj pležr :)

 • easy_riderka
  Reply

  Jst jih bom pa delala kr doma :) Ful rada to delam, pa se vec mi pomeni ce dobim oz. dam homemade cestitko, tk da upam da najdem kej časa in naredim unikatne.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search