V hribih je lepo

 In Nepal

Kdor me pozna ve, da je ena izmed stvari, ki jih najraje počnem tudi planinarjenje. Res pa, da v tem času vsaj meni osebno drastično primanjkuje prostih vikendov. Zatorej bomo tokrat samo malo obudili spomine na lepe dneve. Na dneve, ko sem osvajal visoke gore Himalaje. Tokrat dve sliki za pokušino, ob priliki pa, če bo kdo želel, lahko dodam še kakšno.

Vse je še slikano z mojim starim fotičem. Z novim me še vse čaka in obljubim, da januarja sledijo tudi nove slikce z novo mašino.

(ugotavljam, da bo treba spet malo poklicat stare kontakte, da se organizira kaj podobnega. Mogoče Indija in Nun Kun? :) Perooo, javi se :evil: )

damn, I miss this.. :neutral:

.

.

Recommended Posts
Showing 0 comments
 • vesna
  Reply

  samo pripombo bi imela na izgled bloga: namreč težko se bere, ker se prepleta slika, koledarji, meni … mogoče malce spremeniti zadevo, da bo berljiva;

 • tasteoftravel
  Reply

  Vem. Problem je v Explorerju. Treba uporabljat firefox, tam lepo deluje. Bomo videli, če se da zrihtat to še za tiste, ki vztrajajo pri IE :)

 • tasteoftravel
  Reply

  nč, Explorer v7 naj bi to lepo prikazal. Problem je z verzijo 6.

 • vesna
  Reply

  ja o.k., če je problem v verziji, bo potrebno očitno naložiti novo verzijo; mi je pa čudno, da se mi ni samoiniciativno naredil upgrade-sicer pa, saj veš: kovačeva kobila je …)))

  mozile pa tudi slučajno ne naložim na svojo mašino; preveč zadev mi potem ne dela; skoraj vsi, ki jih poznam imajo izredno velike probleme oz. določene zadeve full zakomplicirane, ker uporabljajo mozilo – in običajno jo slej ko prej vržejo dol… take izkušnje imajo ljudje; ampak vsak po svoje: eni so zagovorniki mozile in je vse ostalo bad, jaz pa kar se tiče SW po liniji najmanjšega odpora – važno, da delajo zadeve; je pa tako, da ta problem, ki nastopa pri tvoji strani nisem zasledila nikjer drugje…

  drugače pa fajn se imej in uživaj )))

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search