Jamski človek

 In Dogodki, Zabava

V Celju, natančnejše v Celjskem Dom-u se sedaj ob sredah kar dogaja. Predstave so poimenovali “nasmejane srede” in včeraj je bila prva izmed treh, Jamski človek. Z našo delegacijo ;) smo se zaenkrat odločili za prvo predstavo. Nastopal je Uroš Fürst in po bolj medlem začetku predstave se je očitno ogrel in zgodba je speljala. Moram priznat, da me je prijetno presenetil. Sploh me je fascinirala njegova odlična obrazna mimika na katero sem se kar nekajkrat nasmejal. Odličen monolog in lepo zaokrožena zgodba. Na koncu pa so nas presenetili še z brezplačnim šampanjcem in kar škoda, da je bila že ura za odhod ;)

Vsem, ki bi radi preživeli urico in pol ob smehu in zabavi priporočam obisk nasmejane srede.

.

.

Recent Posts
Showing 0 comments
 • Zokn
  Reply

  Drage dame, Uroš je pa tale: http://www.drama.si/images/igralec-3.jpg .Cute & funny (sorry, honey :))

 • tasteoftravel
  Reply

  :) no hard feelings ;)

 • Urscha
  Reply

  Z mojim sva lani gledala taisto predstava na Bledu. Smeha polna vreča. Čeprav pa nam ni privoščil šampanjca. Midva sva se nato odločila še za 5 moških.com, kar pa je bilo nato kar precejšnje razočaranje, saj je tematika nekoliko podobna jamskemu človeku, in nekako ni videti neke posebne izvirnosti. čeprav, valda jih ni čez Kawaco, Jurija in Bizovičarja:)

 • vesna
  Reply

  jaz sem gledala to zadevo cca 4 leta nazaj in za tiste čase je bila to najbolj the best zadeva, ker sem skoraj v vsakem prizoru našla nekaj iz vsakdanjika ali pri sebi ali pri komu drugem – in še danes po tolikih letih se spominjam določene prizore in se nasmehnem; najbolj pa drži tista iz shoppinga (ženske nabiralke, moški lovci) = ta je najbolj aktualna, če gre par skupaj v shopping; sem gledala potem tudi variacijo iz ženskega vidika (se ne spomnim ta trenutek naslova), samo je bila bolj medla napram jamskemu človeku; skratka to je predstava, ki jo priporočam vsakemu!

 • tasteoftravel
  Reply

  mhm, točn tko. Se splača it pogledat

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search