Kol'k men časa primanjkuje

 In Razmišljanja

Verjetno vas je veliko, ki imate “na vesti” prijatelje in prijateljice, s katerimi se že dolgo časa niste videli a? In potem se dogovarjate, kdaj bi se dobil, pa en nima časa, pa potem pokliče čez 14 dni in pove, da čas ima, ti pa ravno takrat nimaš. In tako minevajo mesci in včasih tudi leto, ko se spet vidite. :roll: Stara zgodba, vsaj pri meni. In potem razlagam, zakaj do tega pride, pa imam včas občutek, da tisti misli, da si zmišljujem. :???:

Za krajši primer bom opisal, kako bo potekal ta vikend, ko pride.

Eko, v petek zvečer po službi imam za dve uri dela na računalniku, hobi št.1, potem bo že večer in bo treba spat, kerzgodaj zjutraj grem na Brezovico k stricu, poslovno, da mu dostavim papirje in se pogovoriva nato od tam šibam v Logatec k mami na britof, od tam gas v Gorico komentirat tekmo Slovenija21-Škotska21, po tekmi šibam domov v Celje in bom ravno ujel zabavo, na katero sem povabljen ob 19h. Potem spanje, v nedeljo zjutraj pa gas v Bohinj, kjer bom cel dan preživel aktivno. Ob tem je treba oment, da sem bil povabljen še na en rojstni dan, ki sem ga žal moral odpovedati, da pa mi za fotografijo ostane zelo malo časa pa tut ni treba omenjat. Mogoče mi uspe v Bohinju kaj poslikati. Bomo videli.

In potem se naj človek še zmeni za kak obisk :neutral: Težka je. Tak da upam, da vsi ki me poznate razumete, zakaj se včasih ne vidimo po več mescev. Je pa res, da vas imam v mislih in slej ko prej se tudi vidimo vsi. Samo za potrpljenje vas prosim. :)

Recent Posts
Showing 0 comments
  • Urscha
    Reply

    Vse lepo in prav! Amapak ne pozabta na prvi dezzember!!

  • tasteoftravel
    Reply

    mhm. Tist je splanirano. Manjkajo se detajli. :)

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search